Medewerker Sales Support

Ben jij klaar voor de volgende stap in je retail carrière? Carpetright is op zoek naar een Medewerker Sales Support (fulltime)

Ben jij een enthousiaste retail expert die er plezier in heeft om klanten zowel online als telefonisch de beste begeleiding te bieden? En heb je altijd al gedroomd van een stap vanuit de winkel naar het dynamische hoofdkantoor? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou! Ontdek de leuke vacature van Medewerker Sales Support bij Carpetright en gun jezelf om verder te ontwikkelen, omringd door een gezellig en gemotiveerd team!

Wat ga jij doen?

Als Medewerker Sales Support ben jij de held van onze afdeling Sales & Operations Support. Je bent de onmisbare schakel voor (potentiële) klanten die ons online en telefonisch benaderen voor advies over ons uitgebreide assortiment. Jij zorgt ervoor dat online aankopen soepel verlopen en houdt de voortgang scherp in de gaten. Dankzij jouw talent voor klantcontact kiezen klanten zonder aarzeling voor Carpetright. Je ziet commerciële kansen en benut deze met flair, waardoor je klanten succesvol begeleidt door het hele verkoopproces, van eerste contact tot afronding.

Samenwerken staat centraal in jouw rol. Je werkt nauw samen met de Operations & Customer Support Manager en het E-commerce team, waarbij jullie samen zorgen voor een naadloos werkende webshop en de beste klantbeleving. Bij drukte en afwezigheid spring je bij om je directe collega’s te ondersteunen en je behandelt eerstelijns consumentklachten met een oplossingsgerichte en positieve aanpak.

Wie ben jij?

Naast een hands-on mentaliteit en een passie voor klantcontact neem jij het volgende met je mee:

  • Commerciële instelling, je weet telefonisch klanten te verbinden met Carpetright;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden met een goede overtuigingskracht;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en een oplossingsgerichte denkwijze;
  • Goede beheersing van Word, Excel, internet en ons winkelsysteem;
  • Bij jou is onze klant altijd koning, service is jou op het lijf geschreven!

Grijp deze unieke kans om deel uit te maken van ons team, waar elke dag uitdagend en afwisselend is!

What's in it for you?

Wij zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Bij ons kan je continu leren en je blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. En uiteraard kun je ook rekenen op:

  • Een marktconform salaris;
  • De mogelijkheid om hybride te werken;
  • Een fietsplan en bedrijfsfitness, plus natuurlijk 20% personeelskorting;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om 4 dagen per jaar bij te kopen en 8% vakantiegeld;
  • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% van de maandelijkse premie voor onze rekening nemen!
Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter op het gebied van tapijt. Wij ontzorgen onze klanten volledig omdat wij bij onze klanten thuis komen opmeten, leggen of ophangen. Omdat onze klanten vertrouwen op ons specialisme is het van belang dat onze collega’s hun vak goed verstaan. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers, hun ontwikkeling en groei!

Wij zorgen graag voor training en support voor onze collega’s. Om dit mogelijk te maken zijn onze kernwaarden onlosmakelijk verbonden met alles wat we doen:

  • Trots – We zijn trots op ons werk en ons merk. Onze passie voor het vak straalt uit in trots op onze organisatie en collega’s.
  • Integer – Wij zijn ons bewust dat we zonder onze collega’s niet zouden bestaan en dat zij dit alles mogelijk maken. Elk moment handelen wij met deze integriteit.
  • Transparant – We houden zaken eenvoudig en helder. Wel zo makkelijk. 

Je komt in een leuk team te werken waar doorpakken afgewisseld wordt met de nodige humor. Waar verbinding met onze winkels en andere afdelingen als de basis wordt gezien voor een optimaal eindresultaat.

Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze recruiter Marlous Hoogendoorn op 06-58071350 of via recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

06-58071350
recruitment@carpetright.nl

Naar contact