Accountmanager B2B Nederland

 

Voor de uitbreiding van het team is Carpetright op zoek naar een Accountmanager B2B die onze groeiende afdeling komt versterken!

Ben jij op zoek naar een interessante baan in de B2B-sales binnen de dynamische Retail sector? Wil je werken voor een ambitieus en snelgroeiend B2B-label van Carpetright? En krijg jij een kick van het benaderen van potentiële klanten en het binnenhalen van nieuwe deals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als B2B Accountmanager ben je onmisbaar in het behouden en uitbreiden van onze B2B-relaties. Je werkt nauw samen met collega’s in de filialen om onze zakelijke klanten optimaal te bedienen. Specifieke klantwensen worden ondersteund door ons Category Management. Je komt terecht in een leuk team met ervaren collega’s, waar altijd ruimte is voor een enthousiaste B2B-professional zoals jij.

Wat ga je doen?

Carpetright zoekt een energieke B2B Accountmanager voor Nederland! Ben jij de daadkrachtige persoon die onze zakelijke markt naar een hoger niveau tilt? Bij ons krijg je de kans om je te focussen op accounts door het hele land!

Als B2B Accountmanager word je onderdeel van een innovatief en hecht team. Je werkt nauw samen met je B2B-collega’s in Nederland en België en hebt dagelijks contact met collega’s in de filialen en op het Service Office. Jij bent verantwoordelijk voor de B2B-omzet en bent daarom veel onderweg. Van order tot facturatie, jij begeleidt het hele proces. Bovendien weet jij met jouw netwerk nieuwe samenwerkingen voor Carpetright te realiseren.

Klaar om het verschil te maken? Sluit je aan bij ons enthousiaste team!

 

Wie zoeken wij?

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent zeer commercieel ingesteld en kunt snel en goed schakelen;
  • Je kunt een klant op de juiste manier over de streep trekken;
  • Je hebt een hands on mentaliteit en bent gewend om door te pakken;
  • Je communiceert gemakkelijk zowel intern als extern en bent een relatiebouwer;
  • Je hebt kennis van de zakelijke vloerenmarkt en beschikt over de nodige productkennis;
  • Je bent gewend om nauwgezet te werken en zaken goed op te volgen;
  • Je hebt een bestaand netwerk in de projecten wereld.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Wij zorgen er graag voor dat jij de beste versie van jezelf kunt worden en kunt blijven leren. En uiteraard kun je ook rekenen op:

  • Een marktconform salaris;
  • Een leaseauto;
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om 4 dagen per jaar bij te kopen en 8% vakantiegeld;
  • Leuke personeelskorting;
  • Een aantrekkelijke pensioenvoorziening.

 

Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button! Vul je contactgegevens in met CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen?

Dan kun je contact opnemen met Marlous Hoogendoorn, Recruiter bij Carpetright op tel.nr 06 580 71 350. 

 

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. |  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

06-58071350
recruitment@carpetright.nl

Naar contact